Press "Enter" to skip to content

“Migliori Capri Rosso“- популарниот градски шармер во “Синпекс“ – Битола

Во “Синпекс“ Битола, пристигна Migliori Capri Rosso – верзија од популарниот градски шармер во заводлива црвена боја кој покрај стандардната богара опрема, сега е достапен и со преден визир и заден куфер во боја на скутерот.

Технички карактеристики
🔸Зафатнина: 49,6ccm / 124,6ccm
🔸Моќ: 2,1kW/ 5,4kW @ 7500rpm
🔸Максимална брзина: 45 km/h / 80km/h
🔸Maca: 81/85 kg /108/112kg
🔸Сопирачки: диск/барабан / диск/диск
 
ПРОМО цена за плаќање во готово (со додатна опрема)
🔹CAPRI 50 Rosso – 66.680 денари
 
✅ Гаранција: 12 месеци
📶 Можност за плаќање на рати
🚛 Бесплатна испорака до врата!
 
ВАЖНО:
Мопедите се достапни во продавницата на СИНПЕКС во Битола или во продавниците на дилерската мрежа ширум Македонија !
 
Нарачки на:
☎️ 047/208-500 и 075/222-310