Press "Enter" to skip to content

Aкцијата за сирупот “Defendyl“ во аптека “Роса Вита“ во Битола

 

Во аптека “Роса Вита“ во Битола, во тек акцијата за сирупот “Defendyl“ (1+1 гратис)!!

“Defendyl“ производите содржат прочистен природен патентиран екстракт од габата буковка, имуноглукан.Имуноглукан® е природен биоактивен полисахарид (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) ја регулира реакцијата на имунолошкиот систем во однос на постигнување на рамнотежа во телото.

Може да се употребува кај деца над една година, позади квалитетот и ефикасноста стојат многубројните клинички испитувања.

Ве очекуваме, ваша аптека “Роса Вита“ во Битола, во влезот на Старата шаршија, наспроти “Брза помош“.