Press "Enter" to skip to content

Летна тераса на “Вила Виста“, планински воздух надополнет со првокласна храна и услуга

На само десетина минути од Битола, на Дихово“, вдишете го чистиот планински воздух на летната тераса на “Вила Виста“, каде можете да го испиете утринското кафе, да ручате се семејството, со деловни пријатели и да вечерате подалеку од градските летни жештини.

Од терасата на “Вила Виста“ безбедно ќе уживате во погледот кон Битола, бидејќи работи според пропишаните протоколи за заштита.