Press "Enter" to skip to content

Фото вест: основците во Битола ги добиваат свидетелствата за ланската школска година

Денес во Битола, во сите основни училишта основните ќе ги добијат свидетелствата за завршени одделенија во изминатата школска години, кои поради пандемијата и посебните мерки и протоколи не ги добија традиционална на 10 јуни, кога и завршува учебната година.

Денес учениците во Битола, свидетелствата ги добиваат во школските дворови, според претходно утврден редослед од страна на училиштето, еден по еден, со почитување на сите пропишани протоколи. 

More from ВестиMore posts in Вести »