Press "Enter" to skip to content

Ресторан “Лозар“ – Битола, од доручек до вечера, по вкусот на битолчани

Ресторанот винарска визба “Лозар“ во Битола, 

е со капацитет од 350 гости

и е одлично место за различни веселби,

коктел забави, деловни состаноци

или едноставно уживање во заедничките моменти

со вашите деловни соработници, пријатели, семејство.