Press "Enter" to skip to content

Терасата на ресторан “Белведере“-Битола на покривот на “Стаклената“ место за летно уживање

Ресторанот „Белведере“ во центарот на Битола е препознатлив по високата професионалност на работа и квалитет на услуги и храна.

Сместен на  локација во центар на Битола  во “Стаклената зграда“, на покривот, со поглед кон цел град ресторанот “Белведере“ со право има посебно место меѓу рестораните во нашиот град, битолчани се навикнати на утринско кафе со муабет, доручек или ручек со пријатели, колеги или романтични вечера.

Едноставно како некои знаат да кажат, глетката  која се протега кон градот  е преубава.