Press "Enter" to skip to content

В недела боево гаѓање кај “Бимбил камен“ над Битола, полицијата замолува да нема движење

Ве известуваме дека на ден 20.09.2020година со почеток од 07.00 до околу 13.00 часот во Битола на место викано” Билбил камен”, ќе се спроведе боево гаѓање од страна на припадниците на полицијата во Битола.

Се замолуваат граѓаните во наведениот период да не се движат во тој реон над Битола, односно во непосредна близина на стрелиштето.