Press "Enter" to skip to content

Фото вест: се гледа новиот изглед на градскиот стадион под Тумбекафе во Битола

Во тек е градбата на новата трибина на градскиот срадион во Битола, како е наречена во проектот источна трибина на стадионот под Тумбекафе.

Откако завршија “големите“ работи на трибината, се работи на поставување на големите железни столбови и греди, осносно покривот на трибината, каде и ќе бидат поставени и рефлекторите. 

Фото дрон: С. Богоевски

More from БитолаMore posts in Битола »