Press "Enter" to skip to content

Вечерва два големи дефекти на водоводната мрежа во Битола, екипи на “Водовод“ на терен

КЈП “Водовод“ – Битола информира дека вечерва во Битола ума два дефекти на водоводната мрежа, на улица “Богомила“ во Битола и во населбата Горно Оризари, поради што што дел од населнието во тие реони е без вода.

Дежурни екипи на ЈКП “Водовод“ – Битола, се на терен и работат на остранување на двата дефекти, а ќе се работи и во текот на цела ноќ, се додека не се поправат и водоснабдувањето се врати во нормала.

 

More from БитолаMore posts in Битола »