Press "Enter" to skip to content

Во “Body M“-Битола, септемвиска промоција на “HIFU“ третман

Во “Body M“-Битола,  септемвриска промоција на најиновативниот, неоперативен метод “HIFU“ третман со високо интензивен, фокусиран ултразвук кој делува длабински до ниво на мускул!

Фокусираниот ултразвук создава моќен топлотен ефект кој целосно подмладува.

Закажи го твојот термин на телефон: 070373412 во Во “Body M“-Битола.