Press "Enter" to skip to content

“Розов“ октомври во болница “Плодност“ во Битола

 

Болница “Плодност“ – Битола се приклучува кон овогодинешното одбележување на месецот посветен на борба против ракот на дојка и подигнување на свеста кај женската популација за почести и навремени контроли.

За таа цел, до крајот на месец октомври, болницата ќе има намалување на цената на мамографија и ехо на дојки, кои наместо по 2.000 денари, ќе чинат 1.500 денари поединечно.

Попустот се однесува и на заедничкиот пакет на ехо и мамографија, кој наместо 3.000 денари, до крајот на октомври ќе чини 2.500 денари.

Искористете го попустот кој само овој месец е во знакот на розовата панделка.

Закажете термин преку нашите оператори на 047208880.

Грижете се за Вашето здравје и направете мамографија или ехо на Вашите дојки.