Press "Enter" to skip to content

Вечерва без вода улиците кај паркот на ул. “Стив Наумов“, “Цар Самоил“ и “Пецо Божиновски“

ЈКП “Вододов“ – Битола вечерва со следното

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради дефект на водоводна цевка, околу која има кабел за електрична енергија, непристапност до истиот, дополнителна интервенција од друга компанија и добра видливост, има прекин во водоснабдувањето на улиците околу паркот кај  улицата “Стив Наумов“, улиците “Цар Самоил“ и “Пецо Божиновски“ во Битола.

ЈКП “Водовод“ – Битола им се извинува на граѓаните од засегнатите подрачја, а екипите на ЈКП “Водовод“ во раните утрински часови ќе работат на санација на дефектот и брзо нормализирање на водоснабдувањето.