Press "Enter" to skip to content

Прочистувач “INVITOP“ во “Синпекс“-Битола за сечиј дом

Апаратите се достапни во продавниците на “СИНПЕКС“ во Битола или во овластените продавници на дилерската мрежа ширум Македонија!

Направете го просторот каде растат вашите најмили, оаза со најчистиот воздух. Донесете ја свежината од планинските врвови, директно во Вашиот дом и заштитете се од најштетните честици кои доминираат во воздухот, особено во зима. Дишете длабоко со најновите и најдостапни прочистувачи на воздух во затворени простории.

Домот е храмот на секое семејство. Место во кое ги поминуваме најсреќните моменти, катче во кое растат нашите деца, микрокосмос во кој сите треба да се чувсвуваме пријатно и да живееме здраво. Не дозволувајте ништо да го наруши тој баланс на благосостојба во Вашиот животен простори внесете нова свежина со најновите и најдостапни прочистувачи на воздух во затворени простории.

Прочистувачите на “INVITOP“ се инспирирани од потребата на секој човек да живее здраво. Изработени се од најквалитетни, рециклирачки материјали со цел да се одржи врската со природата.

Носители се на најпрестижните светски награди за најдобар дизајн и може да се вклопат во сечиј дом. Со револуционерен 360° дизајн на примање, прочистување и емитиање на воздухот, многу различни опции, неколку начини на работа, WI-FI следење и контрола, овој апарат ќе го облагороди квалитативно и естетски, Вашиот животен простор.

 

👉 Инфо и нарачки:
☎️ 047/208-500, 075/222-310

Напомена: Количините се ОГРАНИЧЕНИ!!!