Press "Enter" to skip to content

Слаткарница “ГТ“-Битола, роденденски торти за секое дете

Направете го среќно вашето дете и во домашни услови, а роденденската торта е најважен дел од прославата.Дојдете во слаткарниците на “ГТ“ на Широк Сокак само со идеја каква да биде роденденската торта, ние ќе ја направиме.Слаткарници “ГТ“ во Битола, кај Камен мост и наспроти “Веро“ на Широк Сокак.