Press "Enter" to skip to content

Студио “Тaftherapy Соколов“ во Битола, третира и лекува хронични и секундарни заболувања.

Во Битола се отвори студио за физиотерапија и масажа “Taftherapy Соколов“ кое се наоѓа во хотел “Кеопс“ во  Битола, во сопственост на фиотерапефтот Тоше Соколов која има богато искуство од повеќе од 20 години во оваа област, третира и лекува хронични и секундарни заболувања.

Се третираат повеќе од 20 дијагнози, спонзилоза, ишијас, дископатија, диксус хернија, лордоза, кифоза, сколиоза, селебрална парализа, деформитети и разни други дијагнози, со продолжување семејната традиција на лекување која ја започнаа претците на Соколов, кои лекуваа со биоенергија, биотерапија, но сега едуциран и со физиотерапија и тaftherapy.