Press "Enter" to skip to content

Есенско мени во Градската кафеана во “Епинал“ во Битола по мерак на битолчани (фотогалерија)

Градска кафеана на хотел “Епинал“ во Битола на битолчани оваа есен им нуди ново есенски мени.Покрај храната и професионалната услуга во Градската кафеана во Битола гостите ќе уживаат и во пријатен и топол амбиент.Ново есенско мени се состои со нови специјалитетите, како салати, предјадења, главни јадења и десерт.Салати кои ги нуди Градската кафеана на хотел “Епинал“ се салатата си печена тиква и салата од цвекло и калинка.Предјадења кои најдоа места во есенското мени се похован кашкавал со крем сос од сирење, вргањ пита, крем чорба од токва, кремаста чорба од вргањ.За главно јадења персоналот на Градската кафеана во хотел “Епинал“ ќе ви понуди пилешко со сод од тиква, маџарски гулаш со црни сливи и костени.Со десертот ќе го заокружите оброкот, а ќе добиете понуда за крем колач од тиква со прелив од ванила и малини, како и цимет колач.Направете резервација или лилно дојдете во Градска кафеана на хотел “Епинал“ во Битола.Пријатен и топол амбиент збогатен со прекрасна храна и професионална услуга.