Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“-Битола инвертер клима “Toshiba Seiya“

Чувствувајте се удобно и топло во Вашиот дом со “Toshiba Seiya“!

“Бител“ од Битола им порача на битолчани да бидат меѓу првите, СЕГА МОЖЕ СЕКОЈ ДА СИ ДОПУШТИ КВАЛИТЕТ.

Инвертер клима која нуди ексклузивни карактеристики и високи перформанси…

Телефони за нарачка:

Битола: 070/395-824 и 075/469-695

Скопје: 075/451-462 и 071/255-405

www.bitelsat.mk