Press "Enter" to skip to content

Недела на Black Friday во А1 Македонија и онлајн распродажба на телефони

А1 Македонија од денеска започна со Black Friday и распродажба на телефони преку онлајн каналите за продажба, A1 oнлајн продавницата и A1 Live Shop, а на корисниците им нуди смартфони и уреди со онлајн попуст и купување на рати.

Како дел од целосната онлајн понуда е и ексклузивниот A1 Alpha 20+ за 69 денари месечно, како и новиот Xiaomi Realme достапен за месечна рата од 169 денари, со А1 Neon+. Целата понуда на телефони корисниците може да ја видат на официјалната веб страница на А1 Македонија на линкот.

Тоа што овој Black Friday го прави уште подобар е со избор на A1 Neon+ тарифниот модел, достапен ексклузивно преку A1 oнлајн продавницата или A1 Live Shop , корисниците може да добијат 30 GB промотивен мобилен интернет, до 100GB Net Sef опција со можност за размена на неискористени GB, како и вклучена ноќна опција за неограничено сурфање од полноќ па сè до 6 часот наутро.

Понудата е достапна и важи за нови и постоечки корисници на мобилни услуги на тарифните модели A1 Neon и A1 Neon+, кои ќе направат активација или обнова на корисничкиот договор преку еден од горенаведените канали за продажба, со договорна обврска од 24 месеци.

Промоцијата Black Friday трае до 30ти ноември, а количините се ограничени.