Press "Enter" to skip to content

Последна недела за 20% попуст на педикир во “Body M“ во Битола

Последна недела за оваа добра промоција,

искористете ја и закажете се веднаш.

20% попуст на педикир со гел лак + гел лак на раце.

“Body M“ на “Солунска“ 284,

Телефон за закажување: 070373412