Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: агресивно однесување кон полиција и тепачка во Дедебалци

На 24.11.2020 во Битола, 59 годишник од Битола, агресивно се однесувал кон полициски службеници што преземале службени дејства. По документирање на настанот на истиот ќе му биде издаден соодветен поднесок.

На 24.11.2020 во Полициско одделение Новаци, Р.Т (59) од село Црничани пријави дека во атарот на село Црничани поради напасување на стоката, настанала физичка пресметка со З.Ѓ. (51) од село Дедебалци. Се преземаат мерки за расчистување на настанот.