Press "Enter" to skip to content

Временска прогноза: во Битола претежно сончево, темпертура до 11°С

Денес, четврток, 26 ноември, во Битола, според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде претежно сончево, во утринските и претпладневните часови по одделни котлини со појава на магла. Температурата во Битола до 11°С.

Утре, петок, 27 ноември, во Битола времето ќе биде претежно сончево, во утринските и претпладневните часови по одделни котлини со појава на магла. Температурата во Битола до 10°С.