Press "Enter" to skip to content

Дигитализација на разгледници во НУУБ “Св. Климент Охридски“ во Битола

По повод празнувањата на големиот јубилеј во НУУБ “Св. Климент Охридски“ од Битола, 75 години постоење, тимот од како нарекуваат во Битола, “градската“ библиотека започна нов проект, дигитализација на разгледници, а во првата фаза се дигитализани 150 разгледници.

More from КултураMore posts in Култура »