Press "Enter" to skip to content

Совети за самоодбрана: примена на реален аикидо при напад од грб

Ѓуро Илиќ од Битола е основач на будо-центарот од Битола, џудо мајстор 6 Дан и аикидо мајстор 7 Дан, преку неколку фотографии ќе покаже како да се одбраните од напад, кога сте нападнати од зад грб, со примена на техники за самоодбрана од реалниот аикидо. 

Заинтересираните за посета на часови за самоодбрана можат да се јават кај Ѓуро Илиќ на телефон 070 206 655 или во просториите на Будо центарот.