Press "Enter" to skip to content

ЈП “Комуналец” Битола: граѓаните да пријават паднати дрвја и оштетување на уличното осветлување

По синоќешните јаки ветрови, паднати над 20 дрвја во нашиот град, и проблем со уличното осветлување, ЈП Комуналец Битола веднаш излезе на терен и ги санира штетите!
ЈП Комуналец Битола, Ве замолува да пријавите на тел 047/207-400 доколку има некои паднати дрвја или проблем со уличното осветлување, за да излезе во пресрет и да санира веднаш!