Press "Enter" to skip to content

Битола, понеделник наутро, сончево, -15 степени, 30-тина сантиметри снег (фотогалерија)

Битола, денес, понеделник, по снежното невреме кое ја зафати викендов, беше сончево, без облаци и мирно без ветер, но студено, а температурата во 6 часот наутро беше -15 степении не беше најстуден град, како и очекувавме, туку тоа беше Берово со -19 степено.Кога ја правевме фото-репортажата од 7,30 до 8,30 часот температурата се покачи 2-3 степени и беше околу -12 степени, со снежна покривка од триесетина сантиметри.Низ дваесетина фотографии направени утрови Ви пренесуваме како беше во Битола, како се движеа возилата и битолчани кои понеделнички итаа кон работните места, а само малкумина забележавме кои беа излезени рекреатовно.Фото: Сашо Ристевски