Press "Enter" to skip to content

Во сончевиот викенд посетете ја “Вила Виста“ и уживајте во храната и единствениот поглед

На само десетина минути од Битола, над Дихово“, вдишете го чистиот планински воздух во ресторанот “Вила Виста“.Во “Вила Виста“ можете да го испиете утринското кафе, да ручате се семејството, со деловни пријатели и да вечерате подалеку од градските гужви.Од терасата на “Вила Виста“ ќе уживате во единствениот поглед.