Press "Enter" to skip to content

Библиотеката “Св. Климент Охридски“ подарува книги по повод 8. Март

Март е месец на љубовта, месец на надежта, месец на пролетта, месец на жената! Со таа цел НУУБ “Св. Климент Охридски“ – Битола во соработка со “Ротаракт Широк Сокак“ од Битола подаруваат 3 книги на најкреативните коментари.

Ваша задача е во коментар да напишите порака до Вашата мајка, сопруга, сестра…

Коментарите со најмногу лајкови ќе бидат добитници на книгите, а добитниците ќе бидат објавени на 9 март. 

More from КултураMore posts in Култура »