Press "Enter" to skip to content

Уживајте во домашна атмосфера со храната на “Капри“ – Битола

Уживајте во домашна атмосфера и вкусната храна подготвена во хотел “Капри“ во Битола.

Нарачки на храна:

-до 20 часот, секој ден

-10% попуст

Телефон: 047 256 500,  078 269 071.