Press "Enter" to skip to content

Кафе во “Портал“ на Широк Сокак, со летна шема

Љубителите на кафе на Широк Сокак, кои тоа редовно го прават во кафулето “Портал 2“ имаа прилика тоа да го прават “на отворено“, во летна шема.Терасата веќе ги нема “зимските ѕидови“, а местото е побезбедно во однос на заштита од ковид-19, а се почитуваат мерките кои се пропишани во однос на поставувањето на масите и столиците.Повелете на омиленото кафе во било кој дел од денот, сами или со друштво, љубезниот персонал ве очекува.