Press "Enter" to skip to content

Низ Битола по априлскиот утрински снег (фотогалерија)

Битола и битолчани по се изгледа го видоа последниот снег, да се надеваме, во ова осмоаприлско утро.Иако нема снежна покривка, снегот кој започна да врне во текот на ноќта утрово околу 7 часот го имаше и беше задржан на покривите на куќите, по тревата по парковите, на дрвјата, на автомобилите.Температурата беше 0 степени, а веќе кај 8 часот се појавија низ облаците и првите сончеви зраци, а започна да се зголемува и температурата која ќе достигне 9 степени, а од утре ќе биде сончево и потопло.Низ десетина фотографии, направени низ Битола, Ви пренесуваме снежни пејсажи.

More from БитолаMore posts in Битола »