Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: утре ќе биде затворен патот Битола-Брусник од 9 до 12 часот

На ден 09.04.2021 година, (петок) поради извршување на градежни работи во склоп на реконструкцијата на секундарната мрежа (pe100 da110) на улицата “Никола Кирков Мајски“, локалниот пат Битола-Брусник ќе биде затворен за сообраќај од 9 до 12 часот.

ЈКП “Водовод“ – Битола