Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ на “Солунска“, инвертер клима “Vox“ – сплит систем

Сплит систем инвертер клима уред Vox IVA7-12HRGW
 
Anti-2.5pm филтер, вграден Wi-Fi за контрола преку мобилен
Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.12/4.14; А+++/A++
Kапацитет за ладење/греење: 3700W/3900W
Греење/Ладење: од -15 °C до 46 °C
 
Tестирано на -20 °C
 
Препорачана површина до 35 м2
Ниво на бучава: 54 dB
 
Гаранција: 36 месеци
 
Дознај повеќе на: https://bit.ly/3vyMuHC
 
Телефони за нарачка:
047/22-00-55
070/395-824
070/255-405
075/469-695
More from КомерцијаMore posts in Комерција »