Press "Enter" to skip to content

Болница “Плодност“ со дополнителен попуст за PCR тест за присуство на SARS CoV-2

Болницата “Плодност“ имајќи ја во предвид моменталната состојба и моќта на пациентите во време на COVID-19 пандемијата, се солидаризира со пациентите и им нуди дополнителен попуст за изведување на PCR тест за присуство на SARS CoV-2.

-REAL TIME PCR ТЕСТ за COVID-19, намалена цена: 2.500,00 денари за едно лице

Фамилијарен пакет:

-за две особи 2.400ден. (по лице)

-за три особи 2.300 ден. (по лице)

-за четири особи 2.200ден. (по лице).

Тестовите се сертифицирани и признати за патување во странство.

Закажете термин на 047/208-883 и 076/208-880