Press "Enter" to skip to content

Кафе “Кеопс“, филџан кафе во домашна атмосфера, дополнет со “monin late“ вкусовите

Одличен филџан кафе со префинет вкус и домашната атмосфера во кафетерија на хотел “Кеопс“ во Нова Битола за:-сите кои сакаат денот да започне со одлично кафе и уште по одлични цени, отворени сме од 7 часот наутро.Во кафулето“Кеопс“ во Битола, ќе  вкусите оргиналниот вкус на познатото кафе “monin late“.Оние кои сакаат дневна кафе-шема или пак вечерна опуштена атмосфера, добредојдени се на вистинското место во кафе “Кеопс“ во Нова Битола.Но, во кафе “Кеопс“ ќе вкусите и нови нешта? “Кеопс“ е тука да ви го представи новиот коктел “кеопс“ нешто ново во нашиот град, а изборот за вкус е Ваша работа.Кафе “Кеопс“ просторот за уживање, добрата услуга и музика, а сето тоа е наша задача

Ве очекуваме, кафе “Кеопс“ во Нова Битола,

на улица “Генерал Васко Карангелевски“