Press "Enter" to skip to content

ЈП “Водовод“ – Битола: утре прекин на собраќајот на пресекот на “Рузвелтова“ и “Никола Тесла“  

Почитувани,

Ве известуваме дека заради реконструкција и изведба на градежни работи, промена на стара секундарна водоводна мрежа, на ден 05. 05. 2021 година (среда) од 09-13 часот, во прекин ќе биде сообраќајот кај пресекот на улицата „Рузвелтова“ и улицата „Никола Тесла“.  

 

 

More from ВестиMore posts in Вести »