Press "Enter" to skip to content

Наплатниот центар на јавните претпријатија утре нема да работи

Заедничкиот наплатнен центар на трите јавни претријатија од Битола, КЈП “Нискоградба“, ЈП “Комуналец“ и ЈКП “Водовод“ утре, петок, 14 мај нема да работи поради изведување на електрична мрежа на улица “Рузвелтова“ каде што е и седиштето на  наплатниот пункт.