Press "Enter" to skip to content

Во аптека “Роса Вита“ акција на “Bio-pure Max Омега-3“, 1+1 гратис

“Bio-pure Max Омега-3“ препорачана доза е една капсула дневно.

Содржина на една капсула:

ибино масло – 1250 мг.,

-Omega-3 полинезаситени масни киселини- 840 мг.,

Еикосапентатенска киселина – 465 мг. (EPA),

Докосахесаноична киселина -375 мг. (DHA), Витамин Е- 2 мг.

Една капсула дневно придонесува за:

-подршка на кардиоваскуларниот и нервниот систем

-одржување на нормални нивоа на холестерол и триглицериди во крвта

-одржување на нормален крвен притисок

-подобрување на имунитетот

-зголемување на физичката издржливост