Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: пријави од две лица за ист настан

На 17.05.2021 во СВР Битола 34 годишно лице од с.Лавцибитолско, пријавил дека во с.Лавци со тврди предмети бил нападнат од 36 годишно лице од Битола, кој се обидел да го нападне и со остар предмет.
Истиот ден, Лицето од Битола пријавило дека во с.Лавци, поради имотно правни работи,бил физички нападнат од лицето од Лавци.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот

More from БитолаMore posts in Битола »