Press "Enter" to skip to content

Софистициран “Дерма макс“ апарат за третман на лице само во “Боди М“

Не постои третман за лице кој не користи инвазивни методи, а да конкурира на науката вградена во софистицираниот “ДЕРМА МАКС“ апарат кој дава совршени резултати на подмладување и регенерација.

Апарат добитник на светски награди во козметологијата.

Апарат кој го имаат врвните козметички центри во светот.

Го имаме и ние, кај нас во Битола. Ова е единствениот ДЕРМА МАКС кој е донесен во Македонија.

Закажете третман кој ќе избрише неколку години од Вашето лице.

Закежете во “Боди М“ на улица “Солунска“ бр. 284,

телефон: 047 242 298

 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »