Press "Enter" to skip to content

Дејан Крстанов – нов претседател на Ротари Клубот од Битола

Ротари Клубот Битола изврши примопредавање на функцијата на Претседател на Ротари Клубот, а за нов претседател е именуван Дејан Крстанов, кој доаѓа на местото на Никола Главинче, кој ги водеше “ротаријаците“ во изминатата година.Членовите на Ротари Клубот му се заблагодаруваме на посветеноста на поранешниот претседател,  Никола Главинче, а и му посакуваа успех на Дејан Крстанов, идниот претседател на клубот.За време на состанокот во име на координаторот на Сојузот на Ротари Клубови му беше доделена благодарница на поранешниот претседател, Главинче, за исклучително успешно завршена година во време на пандемијата.

More from ВестиMore posts in Вести »