Press "Enter" to skip to content

Нова песна и видео-спот на Тамата Стојковска, “Не ме оставај“ (видео)

Деновиве е издадена новата песна на Тамара Стојковска, за која е израброен и видео спот.

Автор на ,,Не ме оставај” е Николче Мицевски – музика и аранжман, а текстот е дело на Весна Малинова. Песната е снимена во студио “XL Момироски“. 

“Не ме оставај“ е четврта песна на Тамара, и е преплет од емоции и музички жанрови. И покрај својата суптилност и нежност, песната со себе носи бура од емоции. 

Видеото кое ја дополнува музичката идеја е дело на Пеце Здравковски и Ѓорги Вацев. 

More from ЗабаваMore posts in Забава »