Press "Enter" to skip to content

Вечерва, недела, музика во живо на новата тераса на хотел “Капри“

Денес, недела музика во живо на нашата нова тераса.

Прекрасна летна ноќ, добро друштво и вкусна храна.

Звучи совршено, нели?

 Резервирајте на време, ве очекуваме.

Телефон: 047 256 500 и 078 269 071.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »