Press "Enter" to skip to content

Во аптеки “Росавита“ месец на намаленија на препарати за заштита од сонце

Јуни е месец на годишни одмори и уживање во сонцето,
но во “Росавита“ е месец на намалени на цени
на препарати за заштита од сонце.
 
Намалени “линиите“ од 20 % на сите линии на:
 
-Uriage (01.07-15.07),
-“La Roche Posay (01.07-31.07) и
“Vichy (01.07.- 31.07)