Press "Enter" to skip to content

КЈП “Водовод“ – Битола: утре од 7 до 11 часот без вода горниот дел од улицата “Стив Наумов“

Утре, четврток, 8 јули, поради реконструкција на дефект на водоводна мрежа горниот дел од улицата “Стив Наумов“ во Битола, (над основното училиште “Стив Наумов“) ќе биде без водоснабдување од 07:00 до 11:00 часот.

КЈП “Водовод“ – Битола

More from ВестиMore posts in Вести »