Press "Enter" to skip to content

Во “Боди М“ липосукција без операција

Летото е тука, а ви треба брз и ефикасен начин за борба против масти и целулит на вашето тело?

Ултразвучна КАВИТАЦИЈА – или уште позната како липосукција без операција.

Закажете се и телото ќе ви биде подготвено  за купачи и плажа со “Боди М“.

Телефон: 047 242 298,  Битола, “Солунска“ 284