Press "Enter" to skip to content

Низ фотогалерија дел од атмосферата и кои битолчани беа на концертот на Камерниот и гостите

Синоќа на Ракометното игралиште во Битола на втората фестивалска вечер, исто како и на првата голем број на љубители на музиката од Битола и околните градови, кои уживаа во одличните обработни на Камерниот оркестар од Битола кој ги придружуваше гостите.Двете фестивалски вечери поради различните гости имаа различна публика, но некои се одлучија да бидат на двете вечери, а според тоа како ни рекоа дека уживале со сигурност ќе бидат и на третата.Според тоа како коментираат најголем дел од публиката по социјалните мрежи, си поминуваат одлично, и упатуваат комплименти на Камерниот оркестар и гостите.Со фотогалерија ќе ви пренесеме дел од атмосферата на Ракометното игралиште во Битола, како беше синоќа и кои битолчани беа, а ги имаше спортисти, музичари, бизнимени, студенти…

More from БитолаMore posts in Битола »