Press "Enter" to skip to content

Утре во бар “Манаки“ со “Деспина“ ја започнуваме викенд музичката агенда

Во бар “Манаки“ ја започнуваме викенд агендата!

Утре, четврток група “Деспина“

Петок, одличните прилепчани “The FOUR“

Повелете и резервирајте го вашето место

Телефон: 078/451-602

Ве очекуваме бар “Манаки“, кај Поштата