Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ со купен телевизор “LG“-55, гратис Soundbar “LG“

Живописна глетка со ултра висока резолуција и врвен квалитет на звукот!

Комплет од LG 55UP75006LF 4K UHD Smart телевизор

+ ГРАТИС “Soundbar LG SJ3“

Дознај повеќе на:
https://bit.ly/3xwZqOS
https://bit.ly/3hYaldI

Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 071/255-405, 075/469-695