Press "Enter" to skip to content

Реља Поповиќ вечер на Ракометно игралиште во Битола

Миленикот на женската публика, воедно и еден од најактуелните артисти на Балканот, Реља Попович, од Србија), вечерва, за прв пат со концерт под отворено небо на сцената на Ракометното игралиште во Битола.

Согласно сите протоколи и мерки за безбедност, ќе уживаме во енергичниот настап и позитивните вибрации предизвикани од вашите омилени хитови.

Warm up : DJ Chiko

After Party : DJ Ollie

Концертот е во организација на ноќниот клуб “Расчекор“ од  Битола во соработка со ниќниот клуб “Clique“ од Штип.