Press "Enter" to skip to content

Нов изложбен салон за санитарија “Каллиа“ (фото)

Битола доби нов изложбен простор за санитарија, а тоа е новотворениот салон “Каллиа“ кој  нуди широк избор на решенија за вашата бања.Како екслузивни застапници на познатиот македонски бренд за санитарија “Аквалукс“, во “Каллиа“ можете да ги пронајдете сите нивни производи по супер цени.Туш кабини, кади, паравани по ваша мерка, џакузи, тоалети… се на едно место.Продавницата се наоѓа во населба “Довлеџик на патот за Охрид (поранешен “Сезам маркет“).Повелете и уверете се во различноста на понудата на она што беше досега на нашиот пазар.